Nettsted om klær med sjel


Om megDenne bloggen handler om motehistorie og vintageklær, og drives av meg, Anne. Jeg er 47 år, mor til tre og utdannet samfunnsviter med hovedfag i sosiologi. Siden jeg i 2011 snublet over en nydelig skreddersydd vintagejakke fra det italienske motehuset Valentino, har jeg vært solgt. Vintage og second hand klær og vesker, helst fra de store motehusene, og historien om dem er hovedinteressen min. Kvaliteten, snittet, historien til motehusene som har laget dem; alt er fascinerende med disse klærne og veskene! Som samfunnsviter synes jeg også at det er utrolig spennende å se hvordan moten påvirkes av samfunnet, og om hvordan samfunnsutviklingen kan avleses i klær og mote.

Jeg skriver om temaet her på Anneskommode, i leserinnlegg i avisen og i artikler. En hjertesak er gjenbruk og kjøp av kvalitet; heller få og dyre kjøp enn mange og billige, og gjerne second hand og vintage fremfor nytt. Jeg drømmer om å åpne en vintagebutikk her i Bergen med rom for også å kunne skrive litt på stille dager, men foreløbig er min lille vintagebutikk innimellom kun på finn.no.

Jeg håper at bloggen min er både lærerik og underholdende, kos deg med å lese den, og ta gjerne kontakt via mail ved spørsmål av noe slag!

Hilsen Anne