Nettsted om klær med sjel


fredag 20. februar 2015

Clerkenwell Vintage Fashion Fair

The Old Finsbury Town Hall


Vi har vært på vintagemesse i London igjen, og håper det kan bli en årlig tradisjon! Clerkenwell Vintage Fashion Fair er en spennende messe med mange selgere og et stort utvalg. Det kan være lurt å beregne god tid for å kunne ta alle klærne, veskene og skoene i nærmere øyesyn. For dem som elsker vintagekjoler, er dette et paradis; det er et enormt utvalg av kjoler både av kjente og ukjente merker. Selv er jeg som oftest på utkikk etter bluser og vesker, og det er også en del av dette. Innimellom finnes det også vintageklær og tilbehør fra merker som YSL, Chanel og Hèrmes.

Messen holdes i The Old Finsbury Town Hall som ligger i Rosebery Avenue i Clerkenwellområdet i London. Selve lokalet er en opplevelse turen verdt alene, med et stort og flere små tilstøtende rom, alle med vakker dekor i taket og rundt vinduene. Der er også en liten tesalong, hvor en kan hvile litt innimellom rundene, og da vi satt der var det live musikk (av det gamle slaget selvsagt!) å slappe av til.

Vintage veske og bluse fra messen


Jeg er en kresen vintagekjøper, så jeg ender sjelden opp med fulle handleposer selv om fristelsene var mange. Men jeg fant to nydelige vintageperler; en silkebluse med blonde i fantastisk god stand anslått å være fra 40-tallet, og en selskapsveske med gulldekor og en vakker lås, anslått å være fra 20-tallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar