Nettsted om klær med sjel


torsdag 5. mai 2011

Shop- vintage Louis Fèraud kjole fra 70-tallet
Kjole fra Louis Fèraud str 38. NOK2000
Detalj fra erme med signatur
Louis Fèraud designet klær med enkle former og grafiske detaljer. Han var kjent for sine fargerike klær med inspirasjon fra Sør-Frankrike. Fèraud åpnet i 1950 en butikk i Cannes, og kledde i sin tid opp både Brigitte Bardot og Twiggy. Også Grace Kelly og Ingrid Bergmann var blant Fèrauds kunder. Senere, i 1955, åpnet han en butikk i Paris, hvor han produserte både Haute Couture og pret-a-porter kolleksjoner. En av dem som har designet for Louis Fèraud er den norske moteskaperen Per Spook, som begynte ved motehuset i 1964. Louis Fèraud døde i 1999, men motehuset eksisterer stadig.

I live in the joy of being surrounded by women, of somehow directing their destiny, in so far as their destiny depends on a note of excess.

Louis Fèraud. 


Denne kjolen er fra 70-tallet, og er nok fra en pret-a-porter kolleksjon da den har både vaskeseddel og størrelse sydd inn. Den er foret, og ellers laget av ull. En nydelig kjole med et mønster som passer godt inn i dagens motebilde, som jo er influert av 70-tallet. Den er merket med str 38, men er liten.

For bestilling: se shop- vintage øverst på siden

2 kommentarer:

  1. Fantastisk kjole Anne!
    Elsker fargene og snittet. Kjempegøy med en litt anderledes blogg =) Veldig spennende.
    Klem fra Liv på Philippa

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det setter jeg stor pris på! Ja, kjolen er kjempefin, en av mine favoritter på siden :)

    SvarSlett